2299069022 6944659592 Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 50, Κερατέα και Βασιλείου Τζούρου 5, Παλαιά Φώκαια gr.kaias@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Γραφείο τελετών | Κερατέα - Παλαιά Φώκαια Αττική


Όταν τα λόγια περισσεύουν κι η απώλεια βαραίνει, το γραφείο τελετών Μπισιώτης του κου Γρηγόρη Κάϊα που εδρεύει στη Κερατέα και στη Παλαιά Φώκαια Αττικής, αναλαμβάνει την οργάνωση και τέλεση θρησκευτικών και πολιτικών πένθιμων τελετών και κηδειών με απόλυτο σεβασμό, πλήρη συμπαράσταση, κατανόηση και διακριτικότητα.

Διαθέτουμε έναν σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων και συνεργαζόμαστε με έμπειρους κι απόλυτα καταρτισμένους φραγκοφόρους που ενεργούν υπεύθυνα, διακριτικά κι επαγγελματικά, σεβόμενοι τη δύσκολη στιγμή που βιώνετε.
 
 
 
 
Τα γραφεία μας
 
 Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου 50, Κερατέα
τηλ.: 6944 659 592
 
 Βασιλείου Τζούρου 5, Παλαιά Φώκαια
τηλ.: 2299 069 022


 

 

 

 

 

 

 
Γραφείο τελετών | Κερατέα - Παλαιά Φώκαια Αττική


Οι υπηρεσίες του γραφείου μας παρέχονται με υψηλό αίσθημα ευθύνης κι επαγγελματισμό, αποτέλεσμα της μακρόχρονης μας σχέσης με τον συνάνθρωπο και τη πολύ προσωπική και ιδιαίτερη στιγμή του και ως εκ τούτου μέσω της εμπειρίας και του επαγγελματισμού μας είμαστε σε θέση να τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου σας.

Υπεύθυνα, διακριτικά, με κατάνυξη και ταπεινότητα είμαστε στο πλευρό σας, τη δύσκολη στιγμή που μας χρειάζεστε, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας όπως ακριβώς κάνουμε εδώ και 45 χρόνια, 24 ώρες, 7 μέρες τη βδομάδα.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ή επισκεφθείτε ένα από τα γραφεία μας στη Κερατέα και στη Παλαιά Φώκαια
και θα εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση.